Újabb szakaszba lépett a Weöres Sándor Színház utóellenőrzése

2018-11-05 18:19:00   |   Feltöltötte: Jánosi István

Az Állami Számvevőszék ellenőrzési tervének, valamint a jóváhagyott ütemtervnek megfelelően a számvevők a Weöres Sándor Színház Nonprofit Kft. utóellenőrzése keretében elkészítették számvevői munkaanyagaikat, mely a korábbi számvevőszéki jelentésben megfogalmazott javaslatok alapján elfogadott intézkedési terv végrehajtását értékelte.

 

A számvevők az utóellenőrzés során a Weöres Sándor Színház Nonprofit Kft-től, valamint Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatától beérkezett dokumentumokat és adatokat használták fel és azt értékelték, hogy a korábbi számvevőszéki jelentésben foglalt, intézkedést igénylő megállapításokkal összhangban készített intézkedési tervben meghatározott feladatokat az ellenőrzött szervezetek végrehajtották-e.

 

 

Ezáltal megítélhetővé válik, hogy a Színház és az Önkormányzat kellő hatékonyságú lépéseket tett-e a korábbi számvevőszéki jelentésben megfogalmazott szabálytalanságok megszüntetésére.


A számvevők a véglegezett számvevői munkaanyagukat átadás-átvételi eljárás keretében adták át az ellenőrzésvezetőnek, aki ezt követően megkezdte a jelentéstervezet összeállítását.

 

Jánosi István
ellenőrzésvezető