Nem éltek észrevételezési jogukkal a devecseri ellenőrzöttek

2018-07-04 11:00:00   |   Feltöltötte: Fehér Piroska

Megküldésre került a Devecseri Városi Könyvtár és Művelődési Ház ellenőrzéséről szóló jelentéstervezet az ellenőrzéssel érintett szervezetek vezetőinek, akik tizenöt napon belül nem éltek a jogszabályban biztosított észrevételezési jogukkal.

A nyilvános könyvtári ellátás működésének ellenőrzése keretében került sor a Devecseri Városi Könyvtár és Művelődési Ház 2014. január 1-jétől 2016. december 31-ig terjedő időszakra vonatkozó ellenőrzésére.

 

Az Állami Számvevőszék (továbbiakban: ÁSZ) megküldte az Elnöki Értekezleten elfogadott, nem nyilvános jelentéstervezetet az ellenőrzött intézmények vezetőinek.

 

A Devecseri Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetőjének, továbbá Devecser Város Önkormányzata polgármesterének az Állami Számvevőszékről szóló 2011. évi LXVI. törvény 29. § (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően tizenöt napjuk volt arra, hogy a megküldött jelentéstervezet megállapításai kapcsán megtegyék észrevételeiket. Az ellenőrzött intézmények vezetői nem éltek a törvény által biztosított észrevételezési jogukkal.

 

Az ÁSZ belső eljárásrendjének megfelelően megkezdi a számvevőszéki jelentés kiadmányozásának és nyilvánosságra hozatalának előkészítését.

 

Varga Edit

felügyeleti vezető

 

Fehér Piroska

számvevő