Két kórház jelentéstervezete készül

2018-10-26 10:00:00   |   Feltöltötte: Dr. Szabó Béla

A Központi Költségvetési Szervek Ellenőrzése keretein belül, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet és Szent Borbála Kórház ellenőrzéséről elkészült számvevői munkaanyagok alapján megkezdődött a jelentéstervezet összeállítása.

 

A szolnoki székhelyű Hetényi Géza Kórház–Rendelőintézet 1896-ban kezdte meg működését. A tatabányai székhelyű Szent Borbála Kórház 1900. december 31-én alapították. A kórházak közfeladata az ellátási területükre kiterjedő járó- és fekvőbetegek diagnosztikus és terápiás szakorvosi ellátása, rehabilitációja és követéses gondozása.

 

Két kórház jelentéstervezete készül

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet és a Szent Borbála Kórház ellenőrzése vonatkozásában a számvevői munkaanyagokban megfogalmazott megállapítások alapján megkezdődött a számvevőszéki jelentéstervezet összeállítása. A számvevői munkaanyagok és a számvevőszéki jelentés készítése során többszintű minőségbiztosítás épült az ellenőrzési folyamatba. Az összeállított számvevőszéki jelentéstervezetet az ellenőrzésvezető a felügyeleti vezetővel szakmai értekezlet keretében áttekinti.

 

Vertkovczi Mária
ellenőrzésvezető