Készülnek a nemzetiségi utóellenőrzések jelentéstervezetei

2018-07-10 11:00   |   Feltöltötte: Papp Tünde

A számvevői munkaanyagok alapján megkezdődött a Magyarországi Görögök Országos Önkormányzata és a Szerb Országos Önkormányzat utóellenőrzésének megállapításait tartalmazó számvevőszéki jelentéstervezet összeállítása.

Az Állami Számvevőszék 2018. első félévi ellenőrzési terve alapján indult ellenőrzések tekintetében a Magyarországi Görögök Országos Önkormányzata és a Szerb Országos Önkormányzat által rendelkezésre bocsátott dokumentumok felhasználásával a számvevők elkészítették a számvevői munkaanyagaikat, amelyek alapján az ellenőrzésvezető által megkezdődött a számvevőszéki jelentéstervezetek összeállítása.

 

 

Az Állami Számvevőszék kommunikációs stratégiai céljainak megfelelően a jelentéstervezetek formátumukkal is elősegítik a színvonalas ellenőrzési tevékenység eredményének széles körben, a nyilvánosság számára is közérthető módon történő bemutatását.


A jelentéstervezet a Magyarországi Görögök Országos Önkormányzata és a Szerb Országos Önkormányzat tekintetében az intézkedési tervben foglaltak megfelelő határidőben történő végrehajtására, az ezzel kapcsolatos nyilvántartási kötelezettségre vonatkozóan tartalmaz megállapításokat.

Dr. Jakab Kornél
ellenőrzésvezető