Készül két nemzetiségi utóellenőrzés jelentéstervezete

2018-07-12 15:34:00   |   Feltöltötte: Papp Tünde

A számvevői munkaanyagok alapján megkezdődött az Országos Ruszin Önkormányzat és a Bolgár Országos Önkormányzat utóellenőrzésének megállapításait tartalmazó számvevőszéki jelentéstervezet összeállítása.

 

Az Állami Számvevőszék 2018. első félévi ellenőrzési terve alapján indult ellenőrzések tekintetében az Országos Ruszin Önkormányzat és a Bolgár Országos Önkormányzat által rendelkezésre bocsátott dokumentumok felhasználásával a számvevők elkészítették a számvevői munkaanyagaikat, amelyek alapján az ellenőrzésvezető megkezdte a számvevőszéki jelentéstervezetek összeállítását.

 

 

Az Állami Számvevőszék kommunikációs stratégiai céljainak megfelelően a jelentéstervezetek formátumukkal is elősegítik a színvonalas ellenőrzési tevékenység eredményének széles körben, a nyilvánosság számára is közérthető módon történő bemutatását.

 

A jelentéstervezet az Országos Ruszin Önkormányzat és a Bolgár Országos Önkormányzat tekintetében az intézkedési tervben foglaltak megfelelő határidőben történő végrehajtására, az ezzel kapcsolatos nyilvántartási kötelezettségre vonatkozóan tartalmaz megállapításokat.

Jánosi István
ellenőrzésvezető