Készül a Millenáris NKft. beruházás modul jelentéstervezete

2018-06-29 11:00:00   |   Feltöltötte: Papp Tünde

Következő szakaszába lépett az állami tulajdonú Millenáris Tudományos Kulturális Nonprofit Kft. beruházás modul ellenőrzése, folyamatban van a számvevőszéki jelentéstervezet összeállítása.

A számvevők elkészítették munkaanyagaikat, ezzel lezárult az ellenőrzés szakasza és kezdetét vette a Millenáris Tudományos Kulturális Nonprofit Kft. folyamatban lévő beruházása vonatkozásában a döntés-előkészítésétől a kivitelezés megkezdéséig felmerülő kockázatok és az integritási szempontok érvényesülése értékeléséről szóló számvevőszéki jelentéstervezet összeállítása.


Az ellenőrzést végző számvevők munkaanyagokban foglalták össze az ellenőrzés során levont következtetéseiket, amelyek alapján az ellenőrzésvezető számvevőszéki jelentéstervezetet készít.

 

 

Az ellenőrzésvezető a megalapozottság, a szakmai hitelesség, a közérthetőség szem előtt tartásával állítja össze a számvevői munkaanyagok következtetéseiből a számvevőszéki jelentéstervezetet. Az Állami Számvevőszék módszertanának megfelelően a közérthető, rövid, tömör és felhasználóbarát jelentés készítésével a cél az, hogy eredményesebben hasznosíthatóak legyenek a számvevőszéki jelentésben bemutatott ellenőrzési következtetések.

 

Valastyánné dr. Vízhányó Júlia
ellenőrzésvezető