Készül a jelentéstervezet az Országos Horvát Önkormányzatnál

2018-06-11 16:00:00   |   Feltöltötte: Lukács Dávid

A számvevői munkaanyagok alapján megkezdődött az Országos Horvát Önkormányzat utóellenőrzésének megállapításait tartalmazó számvevőszéki jelentéstervezet összeállítása.

Az Állami Számvevőszék 2018. első félévi ellenőrzési terve alapján indult ellenőrzések tekintetében az Országos Horvát Önkormányzat által rendelkezésre bocsátott dokumentumok felhasználásával - a számvevők elkészítették a számvevői munkaanyagaikat. A számvevők munkájának alapul vételével megkezdődött a számvevőszéki jelentéstervezetek összeállítása.

 

Az Állami Számvevőszék kommunikációs stratégiai céljainak megfelelően a jelentéstervezetek formátumukkal is elősegítik a színvonalas ellenőrzési tevékenység eredményének széles körben, a nyilvánosság számára is közérthető módon történő bemutatását.

 

A jelentéstervezet az Országos Horvát Önkormányzat tekintetében az intézkedési tervben foglaltak megfelelő határidőben történő végrehajtására, az ezzel kapcsolatos nyilvántartási kötelezettségre vonatkozóan tartalmaz megállapításokat.

 

Dr. Jakab Kornél
ellenőrzésvezető