Jelentéstervezet készült két gazdasági társaság ellenőrzésében

2019-02-08 13:30   |   Feltöltötte: Dr. Steimetz Tímea
Utoljára frissítve: 2019-02-08 10:19

A számvevői munkaanyagok alapján befejeződött a Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft., valamint a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. ellenőrzésének megállapításait tartalmazó számvevőszéki jelentéstervezet összeállítása.

Az ellenőrzésvezető, az ellenőrzést végző számvevők által összeállított számvevői munkaanyagokat alapul véve készítette el a jelentéstervezeteket, melyben tömörítette a szakmai megállapításokat. A jelentéstervezetek megállapításai tényszerűek, dokumentumokkal, jogszabályokkal alátámasztottak.

 

 


A jelentéstervezetek választ adnak arra, hogy az ellenőrzöttek működése elszámoltatható módon, a kiegyensúlyozottan, az átlátható és fenntartható költségvetési gazdálkodás elvét érvényesítve zajlott-e, biztosították-e a nemzeti vagyon értékének megőrzését, védelmét és szabályszerű kezelését, továbbá, hogy a tulajdonosi joggyakorló a gazdasági társaságai feletti tulajdonosi joggyakorlás kereteit kialakította-e, tulajdonosi jogait megfelelően gyakorolta-e és kötelezettségeit teljesítette-e.

 

 

Petró Katalin
ellenőrzésvezető