Jelentéstervezet készül a Duna-Dráva Nemzeti Park ellenőrzésről

2018-10-13 12:57:00   |   Feltöltötte: Dr. Szabó Béla

A Központi Költségvetési Szervek Ellenőrzése keretein belül, a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság ellenőrzéséről elkészült számvevői munkaanyagok alapján megkezdődött a számvevőszéki jelentéstervezet elkészítése.

A számvevői munkaanyagok elkészítését követően megkezdődött a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság ellenőrzése vonatkozásában a számvevői munkaanyagokban megfogalmazott megállapítások feldolgozásával a számvevőszéki jelentéstervezet összeállítása. A számvevői munkaanyagok készítése során többszintű minőségbiztosítás épült az ellenőrzési folyamatba. Az összeállított számvevőszéki jelentéstervezetet az ellenőrzésvezető a felügyeleti vezetővel szakmai értekezlet keretében áttekinti.

 

Jelentéstervezet készül a DDNPI ellenőrzésről

 

Az ellenőrzés többek között az irányító szervi feladatok ellátására, az intézmény belső kontroll rendszerének kialakítására és működtetésére, az intézmény pénzügyi és vagyongazdálkodására terjed ki. Értékelést ad az integritáskontrollok kiépítettsége, az integritás szemlélet érvényesülésével kapcsolatban.

 

Vertkovczi Mária
ellenőrzésvezető