Jelentéstervezet Alsónémedi utóellenőrzéséről

2018-10-04 08:55:00   |   Feltöltötte: Valastyánné Dr. Vízhányó Júlia

Az Állami Számvevőszék az ellenőrzés ütemtervének megfelelően befejezte Alsónémedi Nagyközség Önkormányzata utóellenőrzését és elkészült az ellenőrzéséről szóló jelentéstervezet.

Az ÁSZ többszintű minőségbiztosítási folyamatot működtet a számvevői munkaanyagokban megjelenő megállapítások megalapozottsága, szakmaisága érdekében. A számvevői munkaanyagokból készült jelentéstervezet alapos minőségbiztosítási fázisokon ment keresztül. Célra tartottságát, alátámasztottságát a felügyeleti vezető segítette sok éves szakmai tapasztalatával. Az elnöki értekezleten történő tárgyalást megelőzően a támogató osztályok véleményezik a jelentéstervezetet, vizsgálják az ellenőrzési programnak való megfelelőségét, valamint a megállapítások jogszabályi alátámasztottságát.

 

 

Az ÁSZ célja, hogy a minőségközpontú működés biztosításával a számvevőszéki jelentések a szakmai megalapozottságon túl kommunikációs szempontból is magas színvonalúak, a felhasználók számára közérthetőek, lényegiek és informatívak legyenek.

 

 

Valastyánné dr. Vízhányó Júlia
ellenőrzésvezető