Jelentéstervezet a Vígszínház utóellenőrzéséről

2018-11-28 09:02   |   Feltöltötte: Joó Erika

Elkészült a számvevőszéki jelentéstervezet a Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Vígszínház Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság utóellenőrzéséről.  Az ellenőrzésvezető a jelentéstervezetet Elnöki értekezletre beterjesztette.

 

 

Az Állami Számvevőszék a 2008-2012 évekre vonatkozóan ellenőrizte korábban a gazdasági társaság közfeladat-ellátását. Az ellenőrzésről készült ÁSZ jelentésben foglalt intézkedést igénylő megállapításokkal összhangban készített intézkedési tervben meghatározott feladatok végrehajtásának utóellenőrzés keretében történő számvevői értékelése alapján az ellenőrzésvezető összeállította a jelentéstervezetet.

 

 

A számvevőszéki jelentéstervezet megtárgyalását - többszintű minőségbiztosítási eljárást követően -  az Elnöki értekezlet napirendjére vette. A minőségbiztosítási eljárás keretében az ellenőrzést támogató osztályok a magas szakmai színvonal biztosítása érdekében véleményezik a jelentéstervezet célratartottságát és az ellenőrzési programnak való megfelelőségét. Az Elnöki értekezlet a jelentéstervezetet a vélemények figyelembevételével tárgyalja.

 

Joó Erika
ellenőrzésvezető