Jelentéstervezet a Neumann Iskola Alapítvány ellenőrzéséről

2018-05-04 11:00:00   |   Feltöltötte: Molnár Zsuzsanna

Az ellenőrzésvezető a számvevői munkaanyagok átvételét követően megkezdte a Neumann Iskola Alapítvány ellenőrzéséről szóló jelentéstervezet összeállítását, a számvevői munkaanyagokban megfogalmazott következtetések alapján.

A Neumann Iskola Alapítvány által rendelkezésre bocsátott dokumentumok, adatok alapján a számvevők munkaanyagaikban megfogalmazták a Neumann Iskola Alapítvány ellenőrzése kapcsán megállapításaikat, következtetéseiket. Az ellenőrzésvezető átvette a számvevőktől a munkaanyagokat, megkezdte a jelentéstervezet összeállítását.

 

 

A számvevői munkaanyagokban megfogalmazott következtetéseket az ellenőrzésvezető összegzi, majd az összeállított jelentéstervezetet a felügyeleti vezetővel tartott szakmai értekezlet keretében áttekintik. Az ellenőrzésvezető figyelemmel a több éves ellenőrzési szakmai tapasztalattal rendelkező felügyeleti vezető szakmai véleményére készíti el a jelentéstervezetet. A szakszerűség, célratartottság, tényszerűség és jogi megalapozottság mellett a jelentéstervezet világos, érhető mondatszerkesztése, közérthetősége alapvető elvárás a jelentéstervezettel szemben. Ezt követően az elkészült jelentéstervezet több szintű minőségbiztosítási kontroll után az Elnöki Értekezleten kerül megtárgyalásra.

 

Dr. Szabó Béla
asszisztens
Molnár Zsuzsanna
ellenőrzésvezető