Indul a Városliget Zrt. beruházás ellenőrzése

2018-06-09 11:00:00   |   Feltöltötte: Ódor Zoltán Tamás

Az előre meghatározott ütemezés szerint, a jóváhagyott kiegészítő ellenőrzési program alapján, a számvevők megkezdték a felkészülést a Városliget Ingatlanfejlesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság beruházás ellenőrzésében.

Újabb kiegészítő - A beruházások ellenőrzése az állami tulajdonú (résztulajdonú) lévő gazdasági társaságoknál – ellenőrzés keretén belül az Állami Számvevőszék ellenőrzési tervének megfelelően 2018. június 4-én megkezdte a Városliget Ingatlanfejlesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság beruházási ellenőrzését.

 

 


A most induló kiegészítő ellenőrzés célja a beruházás eredményes megvalósulásának elősegítése érdekében, a folyamatban lévő beruházás vonatkozásában, a döntés előkészítéstől a kivitelezés megkezdéséig felmerülő kockázatok beazonosításának és az az integritási szempontok érvényesülésének értékelése.
Az ellenőrzés kezdeti szakaszában az ÁSZ adatszolgáltatásra kérte fel a társaságot, amelyek alapján megkezdődhet az ellenőrzés lefolytatása. A számvevők eközben folyamatosan készülnek az ellenőrzési feladatok teljesítésére.

 

Ódor Zoltán Tamás
ellenőrzésvezető