Online vásárlás: hogyan spórolhat kéthavi fizetést?

2018-10-10 09:31:00   |   Feltöltötte: Kiss Beatrix

Ön hogyan készül a napi vagy heti bevásárlásra? Összeírja, hogy mire van szükség vagy előtte átlapozza a reklámújságokat? Online rendel vagy szeret bámészkodni az üzletekben? Egy internetes felületnek köszönhetően az online vásárlással kéthavi átlagbért is megtakaríthat egy év alatt.

Sokaknak ismerős a reklámújságokkal tömött postaláda látványa. A többség automatikusan kidobja, míg vannak, akik alaposan átnézik és összehasonlítják az árakat. Ez nem kevés idő és energia, azonban jó hír, hogy aki online vásárol, akár kéthavi átlagkeresetet is megspórolhat évente egy új weboldalnak köszönhetően.


A technológiai változások eredményeként megjelent az internetes vásárlás mint lehetőség, amelynek előnye, hogy kényelmesen, otthonról el lehet intézni a heti bevásárlást és az sem utolsó szempont, hogy nem vagyunk kitéve az akciós feliratok látványának, illetve azoknak az impulzusoknak, amik miatt azt is megvesszük, amire nincs is szükségünk.

 


Magyarországon jelenleg több mint 25 olyan élelmiszerkereskedelmi üzletlánc működik, ahol lehetőség van online bevásárlásra is. A széles kínálat mellett azonban az árak nagyon eltérőek lehetnek, így sokszor nehéz eldönteni, melyik weboldalon keresztül vásároljunk. Jó hír az online vásárlóknak, hogy létrejött egy weboldal, amely összehasonlítja az online szupermarketek árait, így jelentős konyhapénz spórolható meg.


A Smartkosár egy olyan platform, ahol a legnagyobb élelmiszerláncok aktuális kínálata és árai megtalálhatóak, így a felhasználók biztosan a legolcsóbb kosarat tudják megvásárolni.


A felület újdonsága - a többi ár-összehasonlító oldallal ellentétben -, hogy nem egyesével veti össze a termékeket, hanem a teljes vásárlói kosarat nézi. Mivel az egyes kosarak árai között átlagosan 30%-os eltérés figyelhető meg, a szolgáltatás segítségével egy négytagú háztartás jelentős összeget spórolhat.

 

Kiss Beatrix

Pénzügyi Tudatosság Projekt