Észrevételek Sajószöged Önkormányzatától

2018-12-04 16:30   |   Feltöltötte: Varsányiné Dudás Eleonóra

Megküldte közös észrevételeit a Sajószöged Községi Önkormányzat polgármestere és a jegyző a jelentéstervezet megállapításaival kapcsolatban az Állami Számvevőszék (ÁSZ) részére.

Az önkormányzatok belső kontrollrendszere kialakításának és működtetésének utóellenőrzése keretében ellenőrizte az ÁSZ az utóellenőrzés alapját képező ÁSZ jelentés közzétételének napjától az ellenőrzésről szóló kiértesítő levél keltének napjáig tartó időszakra vonatkozóan a Sajószöged Községi Önkormányzatot.


A jelentéstervezetet a polgármester és a jegyző részére megküldtük, akik a jelentéstervezet megállapításaival kapcsolatban éltek a 15 napos észrevételezési jogukkal.


A beérkezett észrevételek érintették a számvevőszéki jelentéstervezet megállapításait, melyeket a felügyeleti vezető értékel, majd az ÁSZ a törvényi rendelkezéseknek megfelelően 30 napon belül írásban válaszol. Az ÁSZ az elfogadott észrevételeket átvezeti, az el nem fogadott észrevételeket azok indokainak feltüntetése mellett a nyilvánosságra hozott számvevőszéki jelentésben szerepelteti.


Dr. Nagy Imre
felügyeleti vezető