Észrevételek érkeztek a Gyulakonyha Kft-től

2018-06-04 11:00:00   |   Feltöltötte: Federics Adrienn

A Gyulakonyha Élelmezési, Kereskedelmi és Szolgáltató Nonprofit Kft. ellenőrzéséről szóló jelentéstervezet megállapításaira észrevételek érkeztek a társaság ügyvezetőjétől.

 

Az önkormányzatok többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok gazdálkodásának ellenőrzése keretében készített az ÁSZ jelentéstervezetet a Gyulakonyha Élelmezési, Kereskedelmi és Szolgáltató Nonprofit Kft. gazdálkodásának értékeléséről. Az ÁSZ a jelentéstervezetet megküldte az ellenőrzött társaság vezetőjének, valamint Gyula Város Önkormányzata polgármesterének.

 


A Társaság ellenőrzéséről készült jelentéstervezetre annak vezetője az Állami Számvevőszékről szóló 2011. évi LXVI. törvényben (ÁSZ tv.) biztosított lehetőségével élve, a részére megküldött számvevőszéki jelentéstervezetben szereplő ellenőrzési megállapításokra 15 napon belül írásban észrevételt tett. Az észrevételeket az ellenőrzés felügyeleti vezetője értékeli abból a szempontból, hogy az alapján szükséges-e a jelentéstervezet módosítása, ezt követően az ÁSZ tv. 29. § (3) bekezdése alapján a beérkezett észrevételeket írásban megválaszolja az ÁSZ.


Klinga László
felügyeleti vezető