Észrevételek a School of Business Kft.-től

2018-10-04 09:07:00   |   Feltöltötte: Beck Éva

Megküldte észrevételeit a School of Business Vezetőképző és Tanácsadó Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője a jelentéstervezet megállapításaival kapcsolatban az Állami Számvevőszék (ÁSZ) részére.

 

A humánszolgáltatást nyújtó államháztartáson kívüli köznevelési és szociális intézmények, szolgáltatók fenntartói központi költségvetésből kapott támogatásai felhasználásának ellenőrzése keretében ellenőrizte az ÁSZ a 2014-2016. közötti időszakra vonatkozóan a School of Business Vezetőképző és Tanácsadó Közhasznú Nonprofit Kft., mint intézményfenntartó szervezetet.


A jelentéstervezet az ellenőrzött fenntartó ügyvezetőjének megküldésre került, melyről itt adtunk tájékoztatást. A jelentéstervezet megállapításaival, javaslataival kapcsolatban az ellenőrzött szervezet vezetője élt a 15 napos észrevételezési jogával.


A beérkezett észrevételek érintették a számvevőszéki jelentéstervezet megállapításait, melyeket a felügyeleti vezető értékel, majd az ÁSZ a törvényi rendelkezéseknek megfelelően 30 napon belül írásban válaszol. Az ÁSZ az elfogadott észrevételeket átvezeti, az el nem fogadott észrevételeket azok indokainak feltüntetése mellett a nyilvánosságra hozott számvevőszéki jelentésben szerepelteti.


Dr. Nagy Imre
felügyeleti vezető