Észrevétel érkezett a Gyöngyösi Sportfólió Kft.-től

2018-06-11 15:12:00   |   Feltöltötte: Varsányiné Dudás Eleonóra

Megküldte észrevételeit a jelentéstervezet megállapításaival kapcsolatban a Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Kft. ügyvezetője az Állami Számvevőszék (ÁSZ) részére.

Az Állami Számvevőszék ellenőrizte a Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Kft.-t az önkormányzatok többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok gazdálkodásának ellenőrzése keretében, a 2013-2016. közötti időszakra vonatkozóan.


A Gyöngyösi Sportfólió Nonprofit Kft. a Gyöngyös Városi Önkormányzat 100%-os tulajdonában állt, fő tevékenysége az ellenőrzött időszakban közfeladat ellátás keretében sportlétesítmény működtetése volt.


Az ÁSZ a jelentéstervezetet 15 napos észrevételezésre megküldte a tulajdonosi joggyakorló önkormányzat polgármesterének és a gazdasági társaság vezetőjének. A társaság ügyvezetője élt észrevételezési jogával.


A beérkezett észrevételeket a felügyeleti vezető értékeli, majd a törvényi rendelkezéseknek megfelelően 30 napon belül írásban válaszol. Az ÁSZ az elfogadott észrevételeket átvezeti, az el nem fogadott észrevételeket azok indokainak feltüntetése mellett a nyilvánosságra hozott számvevőszéki jelentésben szerepelteti.

Dr. Nagy Imre
felügyeleti vezető