Észrevétel érkezett a Ceglédi Termálfürdő Üzemeltető Kft.-től

2018-06-05 08:37:00   |   Feltöltötte: Varsányiné Dudás Eleonóra

Megküldte észrevételeit a jelentéstervezet megállapításaival kapcsolatban a Ceglédi Termálfürdő Üzemeltető Kft. ügyvezetője az Állami Számvevőszék (ÁSZ) részére.

Az Állami Számvevőszék ellenőrizte a Ceglédi Termálfürdő Üzemeltető Kft.-t az önkormányzatok többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok gazdálkodásának ellenőrzése keretében, a 2013-2016. közötti időszakra vonatkozóan.


A Ceglédi Termálfürdő Üzemeltető Kft. az önkormányzat önként vállalt feladataként fizikai közérzetjavító szolgáltatás keretében fürdő- és strandszolgáltatást, egyéb tevékenységként kemping és egyéb szálláshely szolgáltatást, egyéb humán-egészségügyi ellátást és szakorvosi járóbeteg-ellátást végzett.


Az ÁSZ a jelentéstervezetet 15 napos észrevételezésre megküldte a tulajdonosi joggyakorló önkormányzat polgármesterének és a gazdasági társaság vezetőjének. A társaság ügyvezetője élt észrevételezési jogával.


A beérkezett észrevételeket a felügyeleti vezető értékeli, majd a törvényi rendelkezéseknek megfelelően 30 napon belül írásban válaszol. Az ÁSZ az elfogadott észrevételeket átvezeti, az el nem fogadott észrevételeket azok indokainak feltüntetése mellett a nyilvánosságra hozott számvevőszéki jelentésben szerepelteti.

Dr. Nagy Imre
felügyeleti vezető