Elkészült három intézmény jelentéstervezete

2019-01-08 15:09   |   Feltöltötte: Kovács Szimonetta

Elkészült a jelentéstervezet a Magyar Gyula Kertészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola, a Szentannai Sámuel Középiskola és Kollégium, valamint a Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium helyszínek utóellenőrzésénél. Az ellenőrzés vezetője a jelentéstervezeteket beterjesztette az Elnöki Értekezletre.

Az utóellenőrzés során az Állami Számvevőszék célja értékelni, hogy az ellenőrzött szervezet által készített intézkedési tervben meghatározott feladatokat határidőre végrehajtották-e.


Az ellenőrzésbe kijelölt számvevők összeállították munkaanyagaikat az ellenőrzött szervezetekről, amelyek alapján az ütemtervnek megfelelően elkészült a számvevőszéki jelentéstervezet.

 


A jelentéstervezet a belső szabályoknak megfelelően, többszintű minőségbiztosítási eljárást követően kerül az Elnöki értekezlet napirendjére. Az Állami Számvevőszék belső minőségbiztosítási rendszerének megfelelően a támogató osztályok véleményezik a jelentéstervezetet a célratartottság, az ellenőrzési programnak, valamint az érintett jogszabályoknak való megfelelés szempontjából. A jelentéstervezetet az arra adott véleményekkel együtt az elnöki értekezlet tárgyalja.

 

Salamin Viktor
ellenőrzésvezető