Elkészült egy nagykátai gazdasági társaság jelentéstervezete

2018-04-13 14:00:00   |   Feltöltötte: Kerekes Péter

A Nagykáta Város Önkormányzata tulajdonában lévő gazdasági társaság, aa Nagykátai Gyógyfürdő és Egyéb Szolgáltató Nkft. gazdálkodási tevékenységének, valamint ehhez kapcsolódóan Nagykáta Város Önkormányzata tulajdonosi joggyakorlásának kapcsán indult ellenőrzések során az ütemtervnek megfelelően elkészült a számvevőszéki jelentéstervezet, amelyet az ellenőrzésvezető az Elnöki Értekezletre beterjesztett.

Az Állami Számvevőszék 2017. november 13-án kezdte meg a Nagykátai Gyógyfürdő és Egyéb Szolgáltató Nkft. gazdálkodási tevékenységének, valamint ehhez kapcsolódóan Nagykáta Város Önkormányzata tulajdonosi joggyakorlásának ellenőrzését.

Az ellenőrzésbe kijelölt számvevő összeállította számvevői munkaanyagát az ellenőrzött szervezetről, amely alapján az ütemtervnek megfelelően elkészült a számvevőszéki jelentéstervezet.

 

 

Az Állami Számvevőszék belső minőségbiztosítási rendszerének megfelelően a támogató osztályok véleményezik a jelentéstervezetet a célratartottság, az ellenőrzési programnak, valamint az érintett jogszabályoknak való megfelelés szempontjából. A jelentéstervezetet a hozzá adott vélemények, értékelések birtokában fogja az Elnöki Értekezlet tárgyalni.

Kerekes Péter

ellenőrzésvezető