Elkészült egy egészségügyi szolgáltató társaság jelentéstervezete

2018-05-05 10:00:00   |   Feltöltötte: Ráczkevi Katalin

Az Állami Számvevőszék ellenőrzési ütemtervének megfelelően elkészült a Kisteleki Térségi Egészségügyi Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság ellenőrzésének jelentéstervezete.

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) 2017. november 13-án kezdte meg az önkormányzati résztulajdonban lévő gazdasági társaság, a Kisteleki Térségi Egészségügyi Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság gazdálkodási tevékenységének, valamint a Kistelek Városi Önkormányzat tulajdonosi joggyakorlásának ellenőrzését.

 

A Kisteleki Térségi Egészségügyi Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Kistelek város és térségének egészségügyi ellátásának meghatározó szervezete.

Az ellenőrzésekbe kijelölt számvevők az ellenőrzési program végrehajtása során összeállították számvevői munkaanyagaikat az ellenőrzött szervezetekről, amelyek alapján az ütemtervnek megfelelően az ellenőrzésvezető összeállította a számvevőszéki jelentéstervezetet.

 

Az ÁSZ belső minőségbiztosítási rendszerének megfelelően a támogató osztályok véleményezik a jelentéstervezetet a célratartottság, az ellenőrzési programnak, valamint az érintett jogszabályoknak való megfelelés szempontjából. A jelentéstervezetet a vélemények figyelembe vételével tárgyalja meg az Elnöki értekezlet.

 

Ráczkevi Katalin

ellenőrzésvezető