Elkészült egy alapítvány jelentéstervezete

2018-06-29 11:00:00   |   Feltöltötte: Papp Tünde

A Liszt Ferenc Kamarazenekar Alapítvány gazdálkodásának ellenőrzése keretében elkészült a számvevőszéki jelentéstervezet.

 

A számvevők elkészítették munkaanyagaikat, ezzel lezárult az ellenőrzési szakasz, ezt követően az ellenőrzésvezető a levont következtetések alapján összeállította a Liszt Ferenc Kamarazenekar Alapítvány gazdálkodásának ellenőrzéséről szóló számvevőszéki jelentéstervezetet.

 

 

Az ellenőrzésvezető által összeállított számvevőszéki jelentéstervezetet a felügyeleti vezető az ütemterv szerinti „háromnegyedidős” konzultáció keretében véleményezte, valamint azzal kapcsolatban javaslatokat fogalmazott meg. A számvevőszéki jelentéstervezet az Elnöki Értekezlet részére előterjesztésre került, megtárgyalása előtt a támogató osztályok véleményezik annak célratartottságát, az ellenőrzési programnak való megfelelőségét, valamint a következtetések jogszabályi alátámasztottságát.


A számvevőszéki jelentéstervezetet az észrevételekkel és véleményekkel együtt az Állami Számvevőszék Elnöki Értekezlete tárgyalja meg.

Klinger Zoltán
ellenőrzésvezető