Elkészült a Millenáris NKft. jelentéstervezete

2017-12-06 11:00   |   Feltöltötte: Papp Tünde

Az ellenőrzési program jóváhagyott ütemtervének megfelelően elkészült, és 2017. december 1-jén az Elnöki Értekezletre előterjesztésre került az állami tulajdonban lévő gazdálkodó szervezetek vagyonmegőrzési és gazdálkodási tevékenységének ellenőrzése (2016. évre) keretében a Millenáris Tudományos Kulturális Nonprofit Kft. megfelelőségi ellenőrzéséről szóló számvevőszéki jelentéstervezete.

Az Állami Számvevőszék az állami tulajdonban lévő gazdálkodó szervezetek vagyonmegőrzési és gazdálkodási tevékenységének ellenőrzése keretében a 2012. január 1-jétől 2016. december 31-ig tartó időszak tekintetében ellenőrizte a Millenáris Tudományos Kulturális Nonprofit Kft-t.

 

 

Az ellenőrzött által szolgáltatott adatok kiértékelése alapján elkészültek a megállapításokat tartalmazó számvevői munkaanyagok, valamint a számvevőszéki jelentéstervezet. Az ellenőrzésvezető által összeállított számvevőszéki jelentéstervezetet a felügyeleti vezető az ütemterv szerinti „háromnegyedidős” konzultáció keretében véleményezte, valamint azzal kapcsolatban javaslatokat fogalmazott meg. A számvevőszéki jelentéstervezet Elnöki Értekezletre való előterjesztését követően a támogató osztályok véleményezik a célra tartottságot, az ellenőrzési programnak való megfelelőséget, valamint a megállapítások jogszabályi alátámasztottságát.


A számvevőszéki jelentéstervezetet az észrevételekkel és véleményekkel együtt az Állami Számvevőszék Elnöki Értekezlete tárgyalja meg.


Valastyánné dr. Vizhányó Júlia
ellenőrzésvezető