December monitoring tevékenység a MIMO-n

2018-12-28 14:10   |   Feltöltötte: Tordai Hedvig

A Minőségirányítási és monitoring osztály (MIMO) monitoring tevékenysége keretében decemberben 19 jelentés kiadmányozásában működött közre, valamint 24 jelentéstervezet 15 napos észrevételezésre kiküldés előtti monitoringját végezték el. Az osztály munkatársai ennek keretében az ellenőrzések során keletkező jelentéstervezetek, elemzéstervezetek és levéltervezetek felülvizsgálatát végezték el.

Az Állami Számvevőszék stratégiájának megfelelően minden tevékenysége és feladata megvalósítása során szem előtt tartja a minőségközpontú működést, a jó minőség elsődlegességét. Az Állami Számvevőszék ellenőrzései ezáltal mind jobban segítik az átláthatóságot, az elszámoltathatóságot és az elszámoltatást a közpénzekkel, a közvagyonnal való gazdálkodásban.


A MIMO munkatársai december összesen 19 jelentés kiadmányozására beterjesztett dokumentáció, valamint 24 esetben a jelentéstervezet 15 napos észrevételezésre történő kiküldése érdekében beterjesztett dokumentáció monitoringját végezték el.

 

Az ÁSZ a döntések jobb megalapozása, a tapasztalatok és információk kezelésének, áramlásának biztosítása érdekében működteti monitoring rendszerét. A MIMO az ellenőrzési, valamint az elemzéskészítési folyamatot és tevékenységet követi nyomon, valamint monitoring elemzéseket készít.

 


Dr. Czinder Enikő
Minőségirányítási és Monitoring Osztály