Augusztusi monitoring számokban

2018-09-13 13:38   |   Feltöltötte: Gáspár Dániel

A Minőségirányítási és monitoring osztály (MIMO) augusztusban 36 jelentés kiadmányozásában működött közre, valamint 38 jelentéstervezet 15 napos észrevételezésre kiküldés előtti monitoringját végezte el. A MIMO feladata itt az ellenőrzések során keletkező jelentéstervezetek, elemzéstervezetek és levéltervezetek szabályossági, eljárási és formai szempontú kontrolljára terjed ki.

Az Állami Számvevőszék stratégiájának megfelelően minden tevékenysége és feladata megvalósítása során szem előtt tartja a minőségközpontú működést. Az ÁSZ a döntések jobb megalapozása, a tapasztalatok és információk kezelésének, áramlásának biztosítása érdekében monitoring rendszert működtet. A monitoring feladatellátás keretében a MIMO nyomon követi az ellenőrzési, valamint az elemzéskészítési folyamatot és tevékenységet, valamint monitoring elemzéseket készít.

 

 

A minőségirányítás általános felügyelete és a monitoring tevékenysége keretében a MIMO végzi az ellenőrzések során keletkező jelentéstervezetek, elemzéstervezetek és levéltervezetek beterjesztésének felülvizsgálatát. Ennek során a beérkezett dokumentumok szabályossági, eljárási és formai szempontú kontrolljára kerül sor. Az ÁSZ jó minőségű ellenőrzési jelentéseivel hozzájárul a közszféra átláthatóságának és elszámoltathatóságának javításához.


A MIMO augusztusban a minőségirányítás általános felügyelete és a monitoring tevékenysége keretében összesen 36 jelentés és annak kiadmányozására beterjesztett dokumentáció, valamint 38 jelentéstervezet 15 napos észrevételezésre kiküldésre beterjesztett dokumentáció monitoringját végezte el.

 

Gáspár Dániel
Minőségirányítási és Monitoring Osztály