A Vígszínház utóellenőrzéséről készül a jelentéstervezet

2018-11-10 06:38:00   |   Feltöltötte: Joó Erika

A Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Vígszínház Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság utóellenőrzéséről készül a számvevőszéki jelentéstervezet. 

Az Állami Számvevőszék a  gazdasági társaság közfeladat-ellátását ellenőrizte korábban. Az ellenőrzéséről készült ÁSZ jelentésben foglalt intézkedést igénylő megállapításokkal összhangban készített intézkedési tervben meghatározott feladatok végrehajtásának utóellenőrzés keretében történő számvevői értékelése befejeződött.

 

Az utóellenőrzés feltárta, hogy a Vígszínház az intézkedések végrehajtásával hasznosította-e a korábbi ellenőrzési jelentésben a hiányosságok megszüntetése, illetve a kockázatok kezelése érdekében megfogalmazott javaslatokat, és ezzel csökkentek-e a kockázatok a szabályozottság és a pénzügyi elszámoltathatóság területén.

 

 

A számvevői következtetések szintetizálásával az ellenőrzés vezetője elkészíti a jelentéstervezetet, amelyet többlépcsős minőségbiztosítási eljárást követően megtárgyalásra beterjeszt Elnöki értekezletre.

 

Joó Erika
ellenőrzésvezető