A köztestületek ellenőrzése során elkészültek a munkaanyagok

2018-11-10 14:21:00   |   Feltöltötte: Gucsa Tímea Katalin

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara ellenőrzése újabb mérföldkőhöz érkezett, elkészültek a számvevői munkaanyagok.

 

Az Ellenőrzési Program és a jóváhagyott ütemtervnek megfelelően elkészültek a számvevői munkaanyagok, amelyeket az ellenőrzésvezető átvett. A számvevők áttekintették, hogy a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara betartotta-e a jogszabályokat a belső szabályozási keretek kialakítása, tagdíjbeszedés, közzétételi és adatszolgáltatási tevékenysége során, valamint szabályszerűen számolt-e el a közfeladatokra kapott állami támogatásokkal.

 

A köztestületek ellenőrzése során elkészültek a munkaanyagok

 

Az ellenőrzésvezető a számvevői munkaanyagokban megfogalmazott következtetések alapján megkezdte a számvevőszéki jelentéstervezetben a szintetizált megállapítások rögzítését, a számvevőszéki jelentéstervezet összeállítását.


A számvevőszéki jelentéstervezetek az észrevételekkel, véleményekkel és javaslatokkal együtt az Elnöki Értekezleten kerülnek megtárgyalásra.

 

Dr. Nagy Judit

ellenőrzésvezető