A jelentéstervezetre nem érkezett észrevétel

2018-05-08 16:04:00   |   Feltöltötte: Federics Adrienn

A Füzesgyarmati Kastélypark Fürdő és Üdülési Szolgáltató Kft. ellenőrzéséről készült jelentéstervezethez nem tett észrevételt a társaság ügyvezetője, illetve a társaság feletti tulajdonosi jogokat gyakorló önkormányzat polgármestere.

 

A Füzesgyarmati Kastélypark Fürdő és Üdülési Szolgáltató Kft. (Társaság) főtevékenysége a város fürdőjének üzemeltetése, feladatát 2012-től látja el. A Társaság az ellenőrzött időszakban az Önkormányzat kizárólagos tulajdonában volt. Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) az önkormányzati tulajdonban lévő Társaság 2013-2016 közötti vagyonmegőrzési és gazdálkodási tevékenységének ellenőrzését elvégezte. Az ÁSZ az ellenőrzés megállapításait tartalmazó jelentéstervezetet megküldte a Társaság ügyvezetőjének, valamint a társaság feletti tulajdonosi jogokat gyakorló önkormányzat polgármesterének, amelyre az ellenőrzöttek az Állami Számvevőszékről szóló 2011. évi LXVI. törvény előírásai alapján a jelentéstervezet átvételétől számított 15 napon belül tehettek észrevételt.

 


A Társaság ügyvezetője, és a polgármester arról tájékoztatta levelében az ÁSZ elnökét, hogy a jelentésben foglalt javaslatoknak megfelelő feladatok végrehajtását megkezdték, a jelentésben foglalt megállapításokkal egyet értenek. Észrevétel hiányában a jóváhagyott ütemtervben foglaltak szerint megkezdődött a jelentés kiadmányozásának és nyilvánosságra hozatalának előkészítése.

 

Klinga László
felügyeleti vezető