Az Állami Számvevőszék idén is csatlakozott a CipősDoboz akcióhoz

2017-12-01 11:38   |   Feltöltötte: Katona-Gonda Petra Viktória
Utoljára frissítve: 2017-12-01 11:43

Idén már bátran állíthatjuk, hogy hagyománnyá vált az Állami Számvevőszék részvétele a CipősDoboz elnevezésű jótékonysági akcióban, melynek célja a hazánkban és a határon túl élő rászoruló gyermekek, támogatása. A gondosan díszített ajándékcsomagokat december közepéig várjuk az ÁSZ irodaházaiban felállított karácsonyfák alá.

A Baptista Szeretetszolgálat idei üzenetéhez - „Mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban?” - csatlakozva az Állami Számvevőszék munkatársai idén másodszor vesznek részt a CipősDoboz jótékonysági akcióban, kiállva a társadalmi felelősségvállalás fontossága mellett.

A CipősDoboz karitatív kezdeményezés lényege, hogy karácsony közeledtével a nehéz anyagi körülmények között élő gyermekek számára támogatást nyújtson. „Azt adja, aminek az Ön gyermeke is örülne…” mottónak megfelelően a CipősDoboz akció keretében elsősorban jó minőségű, kifogástalan állapotban lévő játékokat és finom édességeket ajándékozunk a gyermekek részére.

Karácsonyi adománygyűjtás az ÁSZ-nál


A kezdeményezéshez csatlakozni kívánó kollégák adományaikat az Állami Számvevőszék Apáczai Csere János utcai és Lónyay utcai irodaházában felállított karácsonyfák alatt helyezhetik el december 5. és december 15. között.

A tavalyi ajándékok gondosan díszítve


Az Állami Számvevőszék munkatársaitól beérkező csomagokat még az ünnepek előtt eljuttatjuk a központi gyűjtőhelyekre, a legszebb CipősDoboz felajánlója - a kitüntető cím elnyerésén túl - jogosulttá válik a MikulÁSZ-vándordíj egyéves birtoklására is.


Katona-Gonda Petra

Kommunikációs és Kapcsolattartási Osztály