Meghívást kapott az ÁSZ két munkatársa az OECD-országtanulmány bemutatójára

2012-03-07 09:25:03
Az Állami Számvevõszék két munkatársa is meghívást kapott a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és gazdaságstratégiáért felelõs államtitkárától az OECD Magyarországról szóló jelentését bemutató pódiumbeszélgetésre.
Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium parlamenti és gazdaságstratégiáért felelõs államtitkára az Állami Számvevõszéktõl Pulay Gyula igazgatót és Kolozsi Pál Péter számvevõ tanácsost meghívta az OECD Magyarországról szóló jelentését bemutató pódiumbeszélgetésre.

A nemzetközi szervezet 2012. március 13-án, kedden mutatja be a nyilvánosság számára a Magyarországról készített 2012. évi országtanulmányát, amely részletes elemzést nyújt a magyar gazdaság helyzetérõl és kilátásairól, illetve a gazdaságpolitika aktuális kérdéseirõl.

A pódiumbeszélgetésre a Nemzetgazdasági Minisztériumban kerül sor. A vita résztvevõi Andrew Dean (igazgató, OECD), Rafal Kierzenkowski (vezetõ közgazdász, OECD), Mehmet Eris (közgazdász, OECD), Olena Havrylchyk (külsõ szakértõ, OECD), Csaba László (egyetemi tanár, Közép-európai Egyetem), Kaderjákné Csermely Ágnes (igazgató, MNB), Szócska Miklós (államtitkár, Nemzeti Erõforrás Minisztérium), illetve Cséfalvay Zoltán (államtitkár, Nemzetgazdasági Minisztérium) lesznek. A vita moderátora Hidvéghi Balázs (helyettes államtitkár, Nemzetgazdasági Minisztérium) lesz.

Kolozsi Pál Péter
számvevõ tanácsos